Concello de Lugo
Espazo Lab

Avda. da Coruña 500
27003 Lugo
espazolab@lugo.gal
Tfno: 982 297 361
USC Campus Terra
Área de Valorización Transferencia e Emprendemento AVTE. Edificio CACTUS Campus Lugo S/N, 27002 Lugo
empregatfest@usc.gal
Tfno: 982 822 854 | 982 822 860

EMPRESARIOS DE "O CEAO AS GÁNDARAS"
Rúa das Leiteiras S/N, 27003 Lugo
comunicacion@ceaogandaras.org
Tfno: 604 068 842
NOVAFRIGSA,S.A OFE-0046

Técnico de calidade alimentaria

NOME COMERCIAL

Novafrigsa, S.A

ACTIVIDADE DÁ EMPRESA

Matadoiro, sala de despezamento, elaboración e comercialización de produtos cárnicos e embutidos

PERFIL/POSTO REQUIRIDO

Técnico de calidade alimentaria

FORMACIÓN REQUERIDA

Enxeñeiro agrónomo, químico industrial, tecnólogo de alimentos.

FUNCIÓNS DO POSTO

  • Vixiar e garantir o cumprimento das normas de seguridade e hixiene.

  • Realizar controis de calidade nas fases de produción.

  • Analizar e valorar os datos

  • Capacitar e formar ao persoal na cultura da seguridade alimentaria.

  • Xestionar crises e dar resposta ás emerxencias.

  • Realizar auditorías e certificacións de calidade

CONSULTA OUTRAS OFERTAS

Traballos dispoñibles

Privacidade | Cookies | Accesibilidade